Hyresgäster

Här är våra hyresgäster! Läs mer om vilka företag som har kontor eller lokal hos oss.
Kanske är det dina nya grannar?

Kontakta oss

Anja Rahi
0302-173 20
info@takasen.se
Göteborgsvägen 3
443 30 Lerum

Lerums Smådjurskliniken
www.smådjursklinikenilerum.se

Här bedriver vi djursjukvård för de små sällskapsdjuren, På kliniken arbetar leg. veterinärer, leg. djursjukskötare och djurvårdare. Vi utför primärvård, djursjukvård och försäljning av tillskott och foder. Vi ingår i ett samarbete med Alingsås Djursjukhus som har akutdjursjukvård och jourmottagning dygnet runt.

Lerums Lås & Larmservice AB
www.lll.se

Vår affärsidé är att till privata, företag och offentlig sektor sälja, installera och underhålla säkerhetssystem såväl mekaniskt som elektroniskt intrångs- och egendoms skydd i form av lås- larm- och passersystem samt dörrstyrning och handikappanpassning.

Nordic Wellness
www.nordicwellness.se

Vi har kommit långt på vår resa och är idag en av Sveriges största gymkedja till antal klubbar. Men vi nöjer oss inte där! Nu siktar vi på 300 klubbar i Sverige till december 2023.

Vi har mat för avhämtning och sittplatser för dig som vill äta här. Vi har alltid färska ingredienser, äkta japansk mat, hälsosam och utsökt sushi. Vi erbjuder även catering till alla typer av arrangemang för både privata och företag, fester, bröllop, konferens, student och examen. Vi ber er vänligast beställa i god tid, helst en dag före avhämtning.

Vi är ett oberoende konsultföretag som arbetar med många olika moment inom IT för små till medelstora företag. Om man anlitar oss kan vi erbjuda allt ifrån interna nätverkslösningar till skräddarsydda online system. Den största delen av vår verksamhet är att erbjuda nätverkslösningar, då detta är ett viktigt och ofta komplext område inom företags kommunikationsvägar.

Vi på Jutabo utvecklar vackra hus och yteffektiva bostäder i kommunikationstäta områden inom Storgöteborg. Kärnan i vårt företag utgörs av ett antal veteraner inom byggområdet med stor erfarenhet. En av våra styrkor är att driva en effektiv planprocess.

Ljung kök & interiör
www.ljunginterior.se

Ljung Kök & Interiör är experter på skräddarsydda inredningsprojekt med fokus på kök, bad och förvaring. Vårt erbjudande är tänkt för dig som värdesätter bred teknisk kunskap, personlig service och ett stort engagemang genom hela processen.

Gridelli’s Deli AB
fratelligridelli.se

För sju år sedan startades Fratelli Gridelli som var en kombinerad restaurang och koncept-butik på Tegnérsgatan i Göteborg. Det var roliga år och vi serverade mat på plats, caterade både privatpersoner samt arrangerade stora event till företag. Parallellt med detta sålde vi vår färska olivolja, Novello. Intresset för olivoljan och ett antal andra produkter växte, och i augusti 2018 stängde vi vår lilla restaurang och butik och satsar nu helhjärtat på våra produkter. I dagsläget har vi nio produkter i vårt sortiment. Vi är stolta över vårt italienska arv- Italien ett land där slow food rörelsen växte sig stark medan övriga västvärlden anammade fast food trenden. Vi kompromissar inte med kvalitet och vi lagar mat med samma filosofi och råvaror som generationerna innan oss. Vi är glada att kunna dela med oss av just dessa pärlor, det bästa och godaste från Italien.

Lerums Hälsoklinik
www.lerumshalsoklinik.se

Vi är ett team på 5 st erfarna terapeuter: Osteopater, massageterapeuter, homeopat och hudvårdsterapeut. Vi utför professionella kroppsbehandlingar för både företag och privatpersoner. Vi hjälper dig med såväl akuta som kroniska tillstånd, arbetar förebyggande, avstressande och rehabiliterande, där vi guidar dig till ett ökat välbefinnande och en bättre hälsa.

Redovisningsbyrån i Lerum AB

Arbetar med helhetslösning för små och medelstora aktiebolags ekonomifunktion.

IDUS Förlag
www.idusforlag.se

Idus förlag är ett bokförlag i Lerum som grundades 2011 av Ulrika Slottner, vd, efter att hon först gett ut en barnbok i egen regi och därefter hoppat av från branschen som IT-konsult. Förlaget ägs av Ulrika & Mats Slottner. Året efter förlagsstart lanserade Slottner också Visto förlag för att ge ut böcker av författare med stor egen marknad eller med en smalare målgrupp och våren 2019 startades också Stellar förlag som ger ut sköntlitteratur av mer etablerade författare med en etablerad läskrets. "Stjärnögon, det är ett underbart begrepp, och vi vill att varje projekt skall tända både era och våra stjärnögon. Vi menar att tillsammans skall vi brinna för det vi gör och tycka det är både roligt och spännande! Författarna är vår största tillgång men också våra arbetskamrater som vi skall jobba länge och tätt tillsammans med. Därför är det viktigt att det känns rätt och att vi trivs tillsammans! Då kan vi både ha kul under tiden och också uppnå bästa möjliga resultat med just din bok."

InWest Corporate Finance
www.inwestcorp.se

InWest Corporate Finance projektleder börsnoteringar och kapitalanskaffningar för mindre entreprenörsledda bolag. InWest grundades 2014 och har sedan dess tagit cirka 30 bolag till börsen och projektlett ett stort antal nyemissioner.

Söker du jobb eller studier? Vi hjälper dig att nå dina mål i Rusta och Matcha!

Hitta jobbet för dig idag!

Lerums Tidning
www.lerumstidning.se

Utbildning och jobbförmedling

Studieförbunder Vuxenskolan
www.sv.se/grsydost

Lediga kontor lokaler
just nu

På Takåsen Företagscentrum finns både stora och små kontor och lokaler för tjänsteverksamheter.
Är det hos oss din verksamhet ska växa vidare?
Till alla våra kontor och lokaler ingår parkeringsplats!

Kontor

35 kvm

Tillträde: 2024-01-15

Kontor

Konferensrum

Tillträde: Bokas efter önskemål

Låt oss kontakta dig

  Kontakta oss

  Anja Rahi
  0302-173 20
  info@takasen.se
  Göteborgsvägen 3
  443 30 Lerum

  Följ oss på Instagram

  Felanmälan – Maila oss